Het Kremlin


Spasskaya Toren van Moskou het Kremlin in de zon
Het Kremlin is het voornaamste socio-politieke, spirituele, religieuze, historische en artistieke centrum van de hoofdstad Moskou, en ook de zetel van de zittende Russische president. Het huidige uitzicht van het Kremlin is het werk van Yuri Dolgoruky, Ivan III (die de grenzen van het Kremlin vastlegde en de kathedralen liet bouwen) en van Stalin, die tijdens zijn verblijf een monument uit elk tijdperk bewaarde.

Het Kremlin in Moskou is de voornaamste toeristische attractie van de stad en is gelegen in het hart van de Russische hoofdstad. Zijn sterke muren en torens, tempels met gouden koepels, oude torens en paleizen rijzen boven de rivier de Moskou uit vanaf de Borovitsky gracht. Ze vormen een uniek complex van schoonheid, architecturale grandeur en een artistieke eenheid. Op de gronden van het Kremlin vinden we het Staat historisch museum en het Culturele museum "Het Kremlin van Moskou."

Op het Ivanov plein aan het Kremlin vindt u beroemde monumenten van gietijzer: het kanon van de Tsaar en de klok van de Tsaar. Dicht bij het arsenaal vindt u oude Russische geweren en wapens die werden buitgemaakt tijdens de Patriottenoorlog in 1812. En op het Paleizenplein vindt u het geheel van het Groot Kremlin Paleis, de residentie van de Russische keizers van de 19de eeuw.

De bestaande muren en torens van het Kremlin werden gebouwd tussen 1485 en 1495. De totale lengte van de muren bedraagt 2235 meter. De hoogte varieert tussen de 5 en de 19 meter. De dikte gaat van 3,5 tot 6,5 meter. De muren vormen een onregelmatige driehoek.

Langs de muren vindt u 20 torens. 3 torens staan in de hoeken van de driehoek. Ze hebben een cirkelvormige dwarsdoorsnede en de andere een vierkante. De hoogste toren is de Drievuldigheid, met een hoogte van 80 meter.

Het Museum van de Goelag

read more

Bunker-42

read more

Copyright © 2016-2017 T1cket, LLC. All rights reserved.
Op basis van het contract №D16-803 van 14 juni 2016.