Kamtsjatka


Kamtsjatka is, in tegenstelling tot centraal Rusland een land van contrasten. Dit is de regio van vulkanen en gletsjers, warmwaterbronnen en kokende geisers, snelstromende rivieren, meren en watervallen. Er zijn 414 gletsjers en 160 vulkanen. Van de vulkanen zijn 29 actief.

Het grondgebied van de regio Kamtsjatka omvat het schiereiland Kamtsjatka en het daaraan grenzende vasteland in het noorden, en ook de eilanden Komandorski en Karaginsky Islands. Het schiereiland wordt omgeven door de zee van Okhotsk in het westen, en in het noordoosten door de Bering zee en door de Stille Oceaan in het zuidoosten.

Hoe er te geraken?
Er zijn regelmatige vluchten vanaf Moskou, St. Petersburg, Vladivostok, Khabarovsk, Novosibirsk, Krasnoyarsk, Magadan, Irkutsk, Kemerovo, Rostov-on-Don en Krasnodar. De luchthaven bevindt zich in de stad Elizovo (30 km van Petropavlovsk-Kamchatsky).

Er zijn geen spoorwegen op het schiereiland en er zijn ook geen regelmatige veerdiensten voor passagiers. Het klimaat van Kamtsjatka is ongewoon en kan zeer verschillend zijn in verschillende delen van het gebied. Aan de kust: een lange warme winter met veel sneeuw, een warme zomer, sneeuw in de lente en de herfst is warm en zonnig. In het centrale deel van het schiereiland is het klimaat continentaal: in de winter kan de vorst tot -40 ..- 45 ° C bedragen, en in de korte zomer in juli kan de hitte temperaturen tot +35 .. + 40 ° C bedragen.
Schiereiland Kamtsjatka - As emissie door een vulkaan Bezymianny
Behandelingen in het Kamtsjatka Territorium. In het territorium van het schiereiland werden 274 bronnen van mineraal water geregistreerd.
Een van de populairste en betaalbaarste is Paratunka. Dit is een plattelandsgebied met sanatoriums en wellnesscentra en vele centra voor recreatie met thermale zwembaden in de openlucht die het hele jaar open zijn voor het publiek.

Actieve vakantie in het Kamtsjatka Territorium

Klimmen.
De actieve vulkanen van Kamtsjatka, zijn zoals enorme reuzen die roken in de lucht. Aan hun voet vinden we wondermooie flora en fauna en op de toppen vinden we opgestapelde en grillige bevroren lava en eeuwige gletsjers die eruit zien als van kristal. De slapende vulkanen zien er niet minder mooi uit. Mensen die lichamelijk gezond zijn kunnen onder leiding van ervaren gidsen de vulkanen beklimmen (zowel de slapende als de niet-slapende). Daarbij is het nodig om klimschoenen te dragen, een helm op te zetten en getraind te zijn om te wandelen op de gletsjers. Het wordt aangeraden om aan de beklimmingen deel te nemen van maart tot oktober.

Rafting op de rivieren.
Het populairste bij de toeristen zijn vaarten langs de rivieren de Bystraya (Malkinskaya), Levaya Avacha, Opala, Plotnikova en Pymta. Dit soort van toerisme wordt het best beoefend tussen midden mei en midden oktober.

Jagen in het Kamtsjatka Territorium De toeristen zijn het meest geïnteresseerd in de bruine beer, die een van de grootste berensoorten is. Het aantal van deze soort in Kamtsjatka varieert tussen 10 tot 20 duizend. Er wordt op de beren gejaagd in de lente en in de herfst. Ongeveer duizend dieren worden geboren in het territorium van Kamchatka en in het Koryaksky district.

Vissen in het Kamtsjatka Territorium
Vissen op zalm is een van de voornaamste soorten van vissen in Kamtsjatka. Jaarlijks komen honderdduizenden zalmen uit de Stille Oceaan. Zo komen verschillende soorten zalm terecht in de rivieren van Kamtsjatka. De grootte van sommige exemplaren kan meer dan 1 meter bedragen.

Copyright © 2016-2017 T1cket, LLC. All rights reserved.
Op basis van het contract №D16-803 van 14 juni 2016.